WELKOM OP DE WEBSITE VAN FEMMA STABROEK!

C O R O N A

Vecht tegen Corona

Naar aanleiding van de verspreiding van het Coronavirus hebben we besloten om al onze Femma activiteiten tot en met 19 april af te lassen.
Er zullen dan op 25 maart ook geen nieuwe contactblaadjes verdeeld worden. Dat zal terug gebeuren op woensdag, 29 april.
Wij danken jullie voor je begrip !

tot 3 mei spijtig genoeg geen activiteiten ! Al wie ingeschreven is voor de reis krijgt hierover binnenkort apart bericht.

ook de wandeldag, georganiseerd door het Femma-verbond, wordt afgelast.

!!! Mondmasker maken van een sok zonder naaien, zeer simpel !!!

Femma is een moderne vrouwenbeweging die kracht uitstraalt, die andere vrouwen laat genieten, dieper laat nadenken, assertief, gedurfd, alert, steeds in beweging !

Het gezichtsveld van vrouwen verrijken en verbreden daar is het bij Femma om te doen. Vrouwen willen vrouwen ontmoeten. Uit die contacten groeit vriendschap, verbondenheid en nieuwe ruimte. En waar nieuwe ruimte is, wordt ook beweging gemaakt. Femma maakt die beweging mee. Op individueel of maatschappelijk vlak hebben vrouwen en hun gezinnen ook soms nood aan ondersteuning. Femma biedt een servicepakket aan in een dienstverlening van mens tot mens. Wat betekent dat allemaal plaatselijk? Femma is vooral ontmoeten, vriendinnen maken, koken, bloemschikken, kaarten maken, ontspanning, creativiteit… je vindt het bij Femma-Stabroek.

We zetten onze deuren open voor nieuwe mensen, een bron van ideeën en creativiteit voor onze afdeling. Groter in aantal, rijker aan menselijk potentieel !

Als lid ben je volledig verzekerd wanneer je deelneemt aan een activiteit. Een Femma lidkaart geeft je bovendien toegang en korting op alle activiteiten van de organisatie in heel Vlaanderen en Brussel. Lidmaatschap betekent elf maanden per jaar maandelijks een paar uur leesplezier in Femma.

Een Femma lidkaart is een troefkaart !
lid worden kan via femma.be/femmapas