Archief 2017


Dinsdag 04 april 2017, 19u30 Rosmolen: Wandelen
Dinsdag 11 april 2017, 19u30 Rosmolen: Wandelen
Dinsdag 18 april 2017, 19u30 Rosmolen: Wandelen
Dinsdag 25 april 2017, 19u30 Rosmolen: Wandelen

Voor alle trouwe wandelaars, maar ook voor nieuwe "instappers" : telkens op dinsdag om 19.30 uur wordt er aan de Rosmolen vertrokken !


Woensdag 5 april 2017, Film

filmrol De film "Sprakeloos" staat op dit moment volop in de belangstelling. Misschien iets om deze keer te bekijken ? Dit is natuurlijk geen verplichting, een andere kan altijd nog gekozen worden. Graag ook deze keer weer melden aan Raymonda of je meegaat en of je vervoer hebt. Vertrek is zoals altijd : om 19.00 uur aan de Rosmolen.


Maandag 10 april 2017, Bloemschikken

bloemschikken Vermits we stilaan naar Pasen gaan, spreekt het voor zich om een stuk in dit thema te maken. Het hele stuk wordt opgemaakt op een berkenschijf. Opnieuw wordt er voor het nodige materiaal gezorgd. Je kan best nog wel het volgende meebrengen :
- Lijmpistool met vullingen
- Aardappelmesje
- 30 halve kippenschalen, uitgewassen en droog
Inschrijven kan bij Ria tot 3 april. Om 19.30 uur beginnen we er aan in de Rosmolen.
Prijs voor deze avond : 20,00 €, maar dan hebben jullie een topstuk op je paastafel !


Donderdag 20 april 2017, Crea-avond: creatief met beton (1/2)

betonstuk 1betonstuk 2betonstuk 3 Een leuke activiteit om eens echt je handen aan vuil te maken !
Een verfijnde afwerking met lichte verftinten en een goud- of zilvertouch maken van deze creaties echte juweeltjes : theelichthouders, schaaltjes allerhande, leuke items in je interieur.
Eén probleempje … er kunnen slechts een beperkt aantal personen deelnemen. Dus wees er als de kippen bij als jij straks wilt pronken met je zelfgemaakte decoratie !
Let op: deze workshop bestaat uit twee lesmomenten. De eerste avond worden er voorbeelden getoond en uitgelegd hoe alles werkt. Dan gaan jullie zelf aan de slag met het maken van 2 theelichthouders en 2 schaaltjes op een ballon. De tweede les wordt alles ontvormd en verder afgewerkt, geschuurd en geschilderd. Hebben jullie zelf ideeën, dan komen deze in de tweede les zeker aan bod.
We raden jullie aan om geen al te beste kleren aan te doen, een spatje kan immers altijd. Een stevige doos of box om de stukken goed naar huis te vervoeren kunnen jullie best meebrengen. Verder wordt al het nodige materiaal voorzien.
Inschrijven kan tot 15 april bij Kunta. Voor de prijs van 26,00 € voor leden en 35,00 € voor niet-leden, let wel dit is voor beide avonden. We verwelkomen jullie weer in de Rosmolen om 19.30 uur.

VOOR DE KERNLEDEN : NIET VERGETEN OM DE BLAADJES AF TE HALEN OP 20 APRIL OM 19.30 UUR ☺☺☺


Vrijdag 21 april 2017, KAS-voorstelling

vriendinnnen Deze avond staat het stuk "Vriendinnen" door Marleen Merckx & Annemie Picard op de planning.
Het gaat over een levenslange vriendschap tussen Maria en Florentine. Beide vrouwen worden gevolgd vanaf hun jeugdjaren (vlak na WO II) tot op het moment dat ze de pensioengerechtigde leeftijd al lang voorbij zijn. Zoals iedereen onder ons kennen zij succes en tegenslagen, ruzies en verzoeningen, vreugde en verdriet.
Kaarten kunnen in voorverkoop besteld worden bij Ria aan 14,00 € per stuk.


Woensdag 26 april 2017, Koken

koken Om 19.30 uur verwacht Inge jullie in de Rosmolen voor een lekkere kookavond. Het menu blijft nog even een verrassing. Inschrijven kan tot 23 april bij Inge zelf. 7,00 € voor leden en 10,00 € voor niet-leden is onze vaste prijs ! Ook nu weer graag schort, aardappelmesje en snijplank voorzien ! Laat het jullie smaken !